Logos IBSalut + FEDER

L'Hospital Son Llàtzer inicia les obres d'adequació i manteniment de la Unitat Oncohematològica

S’ha traslladat de la unitat H4D a la H1D amb l’objectiu de millorar les instal·lacions

La mudança està preparada perquè no suposi molèsties per als pacients ingressats

L’Hospital Son Llàtzer ha iniciat avui les obres d’adequació de la Unitat Oncohematològica. Concretament, s’ha traslladat de la unitat H4D a la H1D amb l’objectiu de millorar les instal·lacions. La mudança està preparada perquè no suposi molèsties per als pacients ingressats. La unitat H4D acull pacients amb malalties hematològiques agudes greus (leucèmies, limfomes i mielomes) i amb diferents tipus de càncer.

 

El pla d’adequació i manteniment de la Unitat preveu tasques de pintura i protecció de les parets, reparació de la zones de bany, repàs general de les instal·lacions elèctrica (capçaleres, verificació del funcionament dels timbres…) i de llanterneria, i també es renovaran els televisors. Els treballs duraran un mes i, una vegada enllestits, es reobrirà la Unitat amb el mateix nombre de llits (vint-i-set, dos dels quals de pressió negativa).

 

Les obres estan incloses en el Pla de renovació tecnològica que es va començar a aplicar l’any passat amb una inversió de més de 8 milions d’euros, i que preveu que enguany s’hi inverteixin aproximadament 4 milions.

Banner dóna sang